Home » Blog » Must have accessoires voor je laptop
Accessoires voor je laptop

Must have accessoires voor je laptop

Door Laptopkorting

Om zo goed mogelijk met je laptop te kunnen werken zijn er een vijftal accessoires die je leven makkelijker maken. Met deze laptop accessoires is het achter een laptop zitten fijner en beter voor je werkhouding.

Laptop stand

Als eerste is de laptopstandaard. Deze verhoogt je laptop waardoor je niet zo met je nek naar beneden hoeft te kijken. Als je een je laptop op een verhoogt laptopstandaard gaat zetten dan raden we je ook aan op een los toetsenbord en een losse muis te nemen. Dat werkt dan net wat prettiger.

Los toetsenbord

Zeker als je je laptop op een laptopstandaard hebt staan dan is het wel aan te raden om een extra toetsenbord te gebruiken waardoor je makkelijker kunt werken. Je zou kunnen kiezen voor een toetsenbord met snoer of een draadloze. Mocht je kiezen voor een draadloze toetsenbord dan raden we er een aan met bluetooth verbinding. Dat scheelt weer een extra USB connector uitgang op je laptop die je moet gebruiken met een toetsenbord met een draad.

Losse Muis

Net als de de extra toetsenbord is het verstandig om met een extra losse muis te werken als je met een laptopstandaard werkt. Ook als je niet met een laptopstandaard werkt is het aan te bevelen om een losse muis te gebruiken als je niet graag met de trackpad op je laptop werkt. We raden je aan om een draadloze muis met bluetooth verbinding te gebruiken. Ook dit scheelt weer een extra USB connector uitgang op je laptop.  

Extra monitor

Om een gemiddelde werkdag van 8 uur lang op een klein laptopscherm te kijken is niet heel goed voor je werkhouding. Een extra monitor kan een goede oplossing zijn wanneer je wat langer achter een groter scherm moet zitten voor je werk. Je kunt deze monitor gebruiken als enige scherm of je kunt deze monitor als extra scherm gebruiken zodat je bijvoorbeeld je mails op je laptop scherm hebt staan en je werk documenten op je extra monitor.

Koptelefoon

Zeker voor video calls is het aan te raden om geen gebruik te maken van de audio van je laptop maar van een koptelefoon. Je earpods van je mobiel werken natuurlijk ook goed, maar deze kunnen nog wel eens storen of een tikkend geluid geven als je lang haar hebt of een baard (zelf stoppels kunnen een tikkend geluid geven als je een beetje beweegt.

Er zijn al bluetooth koptelefoons van onder de 50 euro die prima werken voor video calls.

Foto door Lum3n via Pexels

Dit vind je misschien ook leuk